Welcome to Bossgoo.com, Join percuma | daftar masuk | Bossgoo saya
Pelbagai produk baru yang iPhone aksesori, memberikan imej produk dan parameter asas setiap IPhone 5S meliputi dan Alat iPhone; Kami adalah pengilang profesional Cina iPhone aksesori, dan mengalu-alukan kerjasama anda!

iPhone aksesori

(Jumlah 57 produk)
Pandangan:   Papar:

iPhone aksesori

Perlindungan kes iPhone aksesori

IPhone hotest aksesori sejak 2012 adalah kes perlindungan. Ada seribu macam kes iPhone di pasaran, mereka melindungi 4 iPhone untuk 6S plus, sentiasa tidak mempunyai anda bayangkan. Ia diperbuat daripada bahan yang berbeza: silikon kes, kes kulit lembu, PU kes, kes kayu, buluh kes, kes kain. Kes beberapa mempunyai fungsi khas, seperti cigaretting, bukti air, membuat gambar, pencahayaan, dengan pemegang, kuasa sandaran, menyokong Wifi mengecas. Banyak jenama terkenal iPhone kes dilahirkan, seperti OTTBOX, UAG, Lifeproof, HOKO. 90% pengguna ingin membeli suatu kes perlindungan untuk melindungi iPhone beliau daripada kemalangan dan kerosakan. Ianya benar-benar aksesori pelindung yang hebat untuk iPhone.

iPhone aksesori untuk melindungi skrin

Terdapat 2 jenis aksesori iPhone yang boleh melindungi skrin dari awal dan kerosakan, filem pelindung dan kaca yang ditempa. Filem pelindung merupakan produk Junier, ianya sangat nipis dan benar-benar telus, ia melindungi skrin iPhone dari awal dan kotor. Sebagai satu permulaan aksesori iPhone, ianya tidak cukup kuat untuk melindungi LCD daripada kemalangan dan mengalahkan. Satu lagi aksesori iPhone yang baru untuk melindungi skrin adalah kaca yang ditempa. Biasanya, ia adalah 0.2-0.3mm tebal, ia membawa perlindungan yang sempurna kepada skrin iPhone. Kaca yang ditempa begitu kuat, sangat sukar untuk memecahkan kaca dan menyakiti skrin. Pada masa ini, pengguna iPhone 80% menggunakan kaca yang ditempa pada permukaan skrin Nya.

IPhone baru aksesori - sumber kuasa sandaran

iPhone merupakan telefon bimbit yang paling berkuasa, ia mempunyai besar memerlukan bateri. Hanya kekurangan iPhone adalah bateri. Kapasiti bateri akan jadi kecil, bahawa ia sentiasa menyebabkan tidak berkuasa. Untuk menyelesaikan masalah sakit kepala ini, satu lagi aksesori terkenal iPhone lahir: punca kuasa sandaran. Jika anda mengambil sumber kuasa dalam perjalanan anda, anda boleh mengenakan iPhone dengannya pada bila-bila masa mana-mana tempat. Jadi kita berkata, punca kuasa membuat iPhone untuk menjadi lebih kuat.

Aksesori lain untuk iPhone

Berapa banyak jenis aksesori iPhone di pasaran? Mari kita kira: kes Pelindung skrin filem, kabel USB, pengecas, sumber kuasa, USB Adapter, kereta jumlah pemegang, fon telinga, kereta pengecas, pembesar suara... Aksesori ini membuat iPhone lebih kuat dan lebih selesa. Tidak kira ia adalah iPhone 4 atau iPhone 6S plus di tangan anda, anda boleh menemui favourate satu aksesori. Terima kasih untuk Apple, dan terima kasih kepada dunia aksesori.


Hubungi sekarang
Klik di sini untuk hantar siasatan
Permintaan membeli Post >>